Reis naar Ierland

Samen met 23 reisvrienden uit Friesland maak ik van 25 aug. tot en met 2 sept. 2014 een rondreis door Ierland. Vanavond ben ik naar een hotel bij Schiphol vertrokken, morgenvroeg vliegen we naar Dublin. Die stad bezoeken we morgen en dinsdag. Op woensdag gaan we naar de tuinen van Powerscourt en brengen we een bezoek aan de Irish National Stud. In Kilkenny zijn we 2 nachten in een hotel. We gaan naar Rock of Cashel, verbonden aan een legende van St. Patrick en de duivel. Het mysterieuze landschap van The Burren staat op het programma, de streek van de Connemara, de Cliffs of Moher, schiereiland Dingle etc. Vanaf vliegveld Cork is de terugreis op 2 sept. a.s. Ik probeer op een nieuw apparaat, een tablet met een toetsenbord, en Windows 8.1 – ook nieuw voor mij – dagelijks een verslag te maken. Moet ik nou zo nodig weg? Ik sta er wat anders in dan vorige jaren. Thuis ben ik ook gelukkig en tevreden. Ooit zei ik tegen mezelf: Ik wil Ierland ook wel eens zien. Dat is nu aangebroken. Het belangrijkste is dat ik gezond weer thuiskom.

Over Tijme J. Bouwers

Doctoraal economie RU Groningen 1967 Mil. Dienst, 1968-1969, oud res. officier cavalerie Prov. Zuid-Holland, afd. toezicht gemeentefinanciën Min. van Fin. Inspecteur Rijksfinanciën 1972 - 1976 Burgemeester Ferwerderadeel 1976 - 1988 Burgemeester Aalten 1988 -2004
Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Reis naar Ierland

 1. klaaske venema schreef:

  veel plezier en gezond terug komen

 2. Hans te Winkel schreef:

  Goede reis en veel plezier
  en gezond weer hier.

 3. Dieuwke de Vries schreef:

  Hallo Allemaal,

  Een mooie vakantie in Ierland wens ik jullie toe. Met dank aan Tijme hoop ik via deze weg virtueel mee te gaan.

  Groetnis,

  Dieuwke

Reacties zijn gesloten.