Reis Naar Ierland en mijn gezondheid

Op donderdag 28 aug. jl. bezocht ik een arts in Kilkenny. ‘Een leuke man’, noemde ik hem. Hij zei dat ik een virus had en gaf me een spuit en 10 pillen tegen misselijkheid. De volgende avond zag ik een arts in een hulppost in een ziekenhuis in Ennis. Die wist nauwelijks wat hem te doen stond. Hij onderzocht me niet, belde een collega om raad, maar deed wel waarom werd gevraagd: een Fit to Fly verklaring schrijven. Vanmorgen heb ik me aan mijn huisarts laten zien. Die heeft me goed onderzocht. Voorhoofdsholteontsteking constateerde hij – een bacterie die me plaagt – en heeft me een antibiotica kuur voorgeschreven.Van hem mag ik a.s. zaterdag aan de Airborne wandeltocht deelnemen. Dat ik 40 km. loop, heb ik er niet bij verteld. Ik zou de flierefluiter in Kilkenny nog wel eens willen zien en de man in Ennis zal op cursus moeten. Overigens voel ik me goed, ik ben vanmiddag begonnen het gazon te maaien. Helaas viel de motor van de grasmaaimachine plotsklaps stil. Ik denk dat een bougie moet worden vervangen.

Over Tijme J. Bouwers

Doctoraal economie RU Groningen 1967 Mil. Dienst, 1968-1969, oud res. officier cavalerie Prov. Zuid-Holland, afd. toezicht gemeentefinanciën Min. van Fin. Inspecteur Rijksfinanciën 1972 - 1976 Burgemeester Ferwerderadeel 1976 - 1988 Burgemeester Aalten 1988 -2004
Dit bericht is geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Reis Naar Ierland en mijn gezondheid

 1. Jan Schild schreef:

  Beste Tijme,

  Omdat jij ondanks alles de moed en het vermogen hebt het mooi te verwoorden hebben wij boeiende verhalen gelezen. Beterschap, succes bij de Airborne wandeling en het beste voor de komende tijd.
  Vr. groet,
  Jan

 2. klaaske venema schreef:

  Beste Tijme, wat fijn dat het zo is afgelopen. Nu maar even rustig aan doen en veel succes bij de Airborne. Groetjes, Klaaske en Jan

 3. Niek soede schreef:

  Dag Tijme, jammer dat de reis in Ierland gaan succes was, zelf zou graag ook eens naar Ierland gaan met de auto, een autotocht dan . Deze week hoorde ik over de radio dat de hermeandering van de Berkel een feit is ,er is water ingelaten ,alleen moet men nu nog de afwerking van de vorige waterloop herstellen , ik denk dat ik volgend jaar eens zien hoe het geworden is. ,groeten NS

Reacties zijn gesloten.